Tuesday, 14 November 2017

Promosi Bulanan

[Kemaskini 12 Mac 2018]



Kempen Beli dan Menang gold 5 gram Public Gold percuma. Kita hanya perlu beli sebarang produk Public Gold. Contohnya buka akaun Gold Accmulation Program (GAP), atau beli dinar, gold bar Public Gold. 

Nama tuan-tuan layak untuk turut serta dalam cabutan bertuah ini. Cabutan akan dilakukan setiap bulan.  Oleh sebab, sambutan yang menggalakkan daripada semua pelanggan Public Gold. Promosi ini diteruskan lagi bulan ini.

Syarat penyertaan: Buy & Win Campaign                     


Tuan-tuan yang minat bercerita tentang emas, mahu jana pendapatan sampingan sambil berbisnes emas, atau mahu mengajak lebih ramai rakan tuan-tuan ikut jejak tuan-tuan menyimpan emas. 

Tuan-tuan dipelawa untuk menjadi dealar Public Gold. Untuk makluman tuan-tuan, untuk jadi dealer Public Gold sebenarnya tak ada yuran khusus. 

Cuma perlu beli emas daripada Public Gold dalam jumlah tertentu. Emas tu kita yang punya. Lepas beli, boleh ambil emas bawa balik. Tuan-tuan automatik menjadi dealer Public yang sah. 

Ini promosi bulan ini. Jika bukan promosi tuan-tuan kena beli emas berjumlah RM 30,000.00. Bulan ini Public Gold beri diskaun kepada tuan-tuan.

Syarat : Jadi Dealer Public Gold   


Jom tuan-tuan kita bershopping sakan di PG Mall berpeluang menang gold pelbagai hadiah setiap minggu. Cuma berbelanja RM 30 ke atas. Nama kita layak untuk menyertai cabutan bertuah pada minggu tersebut.Cabutan bertuah akan dilakukan secara Live FB di Page PG Mall. 

Register pembeli : Klik Di Sini 


Selain itu, PG Mall juga turut menganjurkan peraduan Top Introducer. Lebih ramai kita ajak kawan-kawan bershopping di PG Mall  semakin besar peluang kita untuk menang. Untuk masuk peraduan ini, kita perlu daftar dahulu sebagai pembeli di PG Mall. Sesiapa dah daftar, dah boleh terus promot.

Register pembeli : Klik Di Sini 












Kepada kaum wanita, ini untuk awak semua. Barang kemas Aurora Itaia. Emas 750, 18 karat. lebih tahan lasak. sesuai untuk dipakai hari-hari. 

Lihat set Aurora Italia: Klik Sini     

Sebarang pertanyaan tuan-tuan boleh hubungi saya call/wassap/sms 013 3235478 bila-bila masa.

No comments:

Post a Comment