Friday, 5 May 2017

Kenali Public Gold (PG Golden Tour)

[kemaskini 7 ogos 2017] Saya mahu pelawa sahabat-sahabat sekalian untuk kenali Public Gold dengan lebih dekat dengan menyertai PG Gold Tour percutian 2 hari 1 malam di Penang.

PG Gold Tour ini terbuka kepada semua lapisan masyarakat, tak terhad hanya dealer atau pelanggan Public sahaja. 
Semua boleh menyertai percutian 2 hari 1 malam ini dengan bayaran serendah 2 gram seorang (ditolak daripada akaun GAP). Walaupun sahabat-sahabat bukan pelanggan Public Gold dan tak pernah beli langsung produk Public Gold. Sahabat-sahabat boleh turut serta percutian ini. 

Mengapa saya pelawa sahabat-sahabat untuk turut serta dalam PG Gold Tour? Program ini akan memberikan pengalaman pertama kepada sahabat-sahabat;

#1 Melihat sendiri proses pembuatan jongkong emas dan silver secara langsung di PG Gold muzium iaitu muzium emas yang pertama di Asia Tenggara.

#2 Melihat sendiri bagaimana sistem keselamatan yang ketat terhadap emas-emas disimpan di dalam Safe Deposit Box antara yang terbesar dan eksklusif di Malaysia di Public Safe.

#3 Mendulang emas di PG Gold Muzium.

#4 Berjalan-jalan dengan kereta bernilai lebih RM1 juta iaitu Rolls Royce dan Porche .

#5 Melihat ibu pejabat Public Gold dan berjumpa sendiri dengan Founder Public Gold Dato Wira Louis Ng serta staf Public Gold dan memahami falsafah, nilai dan visi Public Gold.


Pakej percutian 2 hari 1 malam ini termasuk:

#1 Pengangkutan ke tempat lawatan.
#2 Penginapan di Hotel bertaraf 4 bintang di Pulau Pinang
#3 Makan di destinasi popular di Pulau Pinang

Bayaran:
2 gram seorang. Jika suami isteri 3 gram. Jika bawa anak-anak, boleh berbincang dengan staf cawangan berapa bayaran yang dikenakan.


Untuk turut serta dalam PG Tour ini, boleh hubungi cawangan Public Gold terdekat atau boleh hubungi saya sendiri di talian 013 3235478.

No comments:

Post a Comment